Over ons

Wij zijn Christian en Nelise van de Wouw, vakidioten in de culinaire gastvrijheid. Christian heeft na het afronden van zijn vakopleiding als gespecialiseerd kok, zich gespecialiseerd in het creëren van de lekkerste patisserie. Nelise heeft na het afronden van de Hoge Hotelschool zich gericht op de klantenservice en klanttevredenheid. Samen zijn wij een sterk team en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verloopt.

In 2013 verzorgden wij voor onze vrienden een bruidstaart. Wat een eer was dat om het pronkstuk van hun bruiloft te maken. Dit beviel zo goed, dat we besmet raakten met het bak virus. Diverse keren daarna maakten we taarten voor bruiloften en verjaardagen. Op een avond kwam Christian thuis met een mooi idee. We gaan een eigen bedrijf starten en ons richten op ambachtelijke taarten. Met een klein basis assortiment van vier taarten, welke bereid worden met eerlijke en hoogwaardige ingrediënten, staan wij altijd voor onze kwaliteit. Bruidstaarten en verjaardagswensen behoren ook tot de mogelijkheid. Ook Nelise werd enthousiast en zo ontstond C&N ambachtelijke taarten in 2017.

Na twee jaar ons merkte wij dat taarten niet echt een nichemarkt is, er waren veel concurrenten zoals de supermarkten en andere mooie bedrijven die zich richten op onze doelgroep. Na een paar maanden brainstormen hadden wij besloten om de taarten volledig achter ons te laten en ons te richten op een mooi nieuw concept ” High tea aan thuis

Sinds februari 2019 hebben wij dit concept volledig uitgewerkt en op de markt gezet. Met succes vinden klanten ons en kunnen ze heerlijk thuis genieten van onze huisgemaakte zoete en hartige gerechten.

Onze speerpunten , creatief, ambachtelijk en klantgericht blijven wij nog steeds voortzetten en wij worden nog iedere keer opnieuw blij van om onze klanten een glimlach op het gezicht te bezorgen. Want wie wordt er nu niet blij van een high tea aan huis?

Wij wensen je een smakelijke dag!

Christian en Nelise van de Wouw
Oprichters van C&N High tea Thuis.

Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend

error: Content is protected !!