Onze theeën

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een samenwerking hebben met Simon Lévelt Koffie en Thee Tilburg.

Ons assortiment theeën is wisselend. Wij geven daarom bij iedere high tea een menukaart mee. Hierop staat informatie over de theeën zoals herkomst en zetadvies. Daarnaast kunt u altijd op de website van Simon Lévelt kijken voor meer informatie.

Simon Lévelt

Wanneer je op zoek bent naar koffie en thee in het gastvrije Brabant, dan ben je bij Conny & Michael Neerincx van Simon Lévelt koffie & thee Tilburg aan het juiste adres. Deze speciaalzaak ligt aan Heuvelstraat en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen in Tilburg. Alleen komen ruiken is al leuk!

Simon Lévelt

In deze koffie- en thee winkel kunt je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben zij een groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. Mocht jouw machine een onderhoudsbeurt nodig hebben of hij is stuk, de eigen servicedienst repareert snel en vakkundig. Je hoeft tijdens de reparatie ook niet zonder machine te zitten, want wij geven je een leenapparaat mee!

Maar ook voor thee zit je bij Simon Lévelt Tilburg goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Tilburg een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, u vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Tilburg.

Heuvelstraat 102
5038 AH Tilburg
013-5420007