Algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met C&N High tea Thuis.

1.2 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met C&N High tea Thuis en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. C&N High tea Thuis heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van C&N High tea Thuis tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.

Artikel 2. Opdracht plaatsen

2.1 U kunt een high tea bestellingen minimaal 3 dagen van te voren bestellen via het bestelformulier. Er wordt hierna zo spoedig mogelijk contact met u gezocht via de email. C&N High tea Thuis is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voortvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens.

2.2 Al onze prijzen zijn inclusief btw. Na het plaatsen van een high tea bestelling worden uw wensen besproken, mocht u hele specifieke wensen hebben kan het zijn dat de prijs afwijkt van de indicatie op de site.

2.4 Bij een high tea bestelling vanaf 15 personen dient er ten alle tijden een aanbetaling te worden gedaan nadat de opdracht is vastgelegd. De aanbetaling is 50% van het totaalbedrag. U dient deze 2 dagen na plaatsing van de High tea opdracht te voldoen. Wanneer een high tea opdracht binnen 5 dagen  plaats vind, dient u de aanbetaling per direct over te maken. Ook is het mogelijk vooraf de gehele opdracht te betalen

Artikel 3. Bezorgen en afhalen

C&N High tea Thuis bezorgt jouw bestelling in Tilburg Reeshof GRATIS! Bij bezorging buiten Tilburg Reeshof wordt € 0,21 per gereden kilometer gerekend. Wij bezorgen binnen een straal van maximaal 25 km

Ons adres is: Saasveldstraat 28, 5035 HG in Tilburg.

3.1 Bezorg- en afhaaltijden

Wij bezorgen op woensdag , zaterdag en zondag van 09:00 tot 12:00 uur of kun je de bestellingen bij ons afhalen.

Artikel 4. Annuleren van opdrachten

4.1 Annuleren door opdrachtgever high tea

Het annuleren van high tea opdrachten kan 3 dagen van te voren telefonisch of via e-mail. Indien u later annuleert zal er ten alle tijden 50% van het bedrag in rekening gebracht worden.

4.2 Annuleren voor speciale offerte.

Voor speciale opdrachten zullen de annuleringsvoorwaarden te vinden zijn op de factuur. Dit is afwijkend van standaard bestellingen.

4.3 Annuleren in verband met nieuwe maatregelen Covid-19

Indien de overheid de maatregelen omtrent het houden van feesten en partijen in eigen kring aanscherpt bent u zelf verantwoordelijk voor het annuleren van de bestelling. Wij hanteren ten alle tijden onze algemene annuleringsvoorwaarden voor zowel bestellingen als offertes. Hierin wordt geen uitzondering gemaakt.

4.4 Annuleren door C&N High tea Thuis

C&N High tea Thuis is een éénmans bedrijf. Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt je zo snel als mogelijk geïnformeerd. Indien je vooruit heeft betaald zal de financiële afwikkeling met je correct worden geregeld. Echter het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van het bedrag van de opdracht zoals overeengekomen met C&N High tea Thuis overschrijden.

4.5 Annulering bij extreme weersomstandigheden

Tijdens extreme weersomstandigheden zoals storm of extreme sneeuw of gladheid kunnen wij voor onze eigen veiligheid je bestelling annuleren. Het is dan altijd mogelijk om de bestelling zelf op te halen. Indien je ervoor kiest om dit niet te doen storten wij het volledige bedrag terug op je rekening. Zelf kosteloos annuleren in deze omstandigheden is niet mogelijk. Hiervoor gelden altijd de algemene annuleringsvoorwaarden.

Artikel 5. Betaling

5.1 Je kan de high tea bestelling betalen via pin of contant. Je kan op het bestel formulier aangeven welke optie je wil gebruiken.

5.2 Vooraf overmaken is ook mogelijk. Je ontvangt dan een betaalverzoek om de kosten over te maken. Indien de betaling niet is voldaan op de dag van levering zal er per pin betaald moeten worden aan de deur.

5.3 Bij high tea opdrachten vanaf 15 personen wordt er ten alle tijden een aanbetaling gevraagd. Zie artikel 2.4

Artikel 6. Klachten

6.1 Ben je niet tevreden over de high tea dan dien je dit direct bij afhalen of binnen 12 uur na levering telefonisch of via e-mail kenbaar te maken. C&N High tea Thuis is niet verantwoordelijk te houden voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. Je dient om jouw klacht over de kwaliteit in te dienen een stukje van het product te bewaren in een plastic zakje of afgesloten bakje in de koelkast of vriezer om ter beoordeling aan C&N High tea Thuis te overhandigen. Hiervoor wordt indien mogelijk binnen 24 uur met jou een afspraak ingepland om langs te komen bij C&N High tea Thuis .

C&N High tea Thuis.

error: Content is protected !!